Fairytale artist Petronella Grahn on satukirjailija, kuvittaja, Tinttu.comin perustaja, Pomenian luoja ja kuuden lapsen äiti.

Pomenian satumaailmaan puhallettiin ensimmäinen henkäys 25 vuotta sitten, kun Petronella ompeli ensimmäisen lohikäärmehatun esikoispojalleen. Syntyi tunnettu lastenvaatebrändi, taidemaalausprojekteja, perhepuistoja pääkaupunkiseudulle ja yhteensä kuusi lasta.

Kun tapahtumarikkaiden päivien jälkeen koitti iltasatujen aika, Petronella kertoi kuudelle lapselleen jännittäviä ja opettavaisia tarinoita Pomeniasta, ihanasta taikamaailmasta, missä kaikki mahdottomatkin asiat olivat mahdollisia ja seikkailu suurenmoista. Nuo sadut, lohikäärmehatut ja Petronellan omien lapsuudenkokemusten myötä syntynyt vahva mielikuvitusmaailma ovat Pomenian perusta.

"Lapsella kuten meillä kaikilla on oikeus luovaan leikkiin, mielikuvitukseen ja innostukseen. Suurin toiveeni ja unelmani on, että lapset ja aikuiset löytäisivät Pomeniassa seikkailemalla avoimin mielin voimaa ja uusia puolia omasta itsestään ja muista nähden kauneutta kaikkialla ja kaikissa."

 

 

Psst! Seuraa taiteilijaa työssään Instagrammissa!

Layer 2.png